After ski, karaoke-baari ja Night Club -yökerho K18

Ravintola Narranissa voit viihtyä ja juhlia aina pikkutunneille asti! Olemme panostaneet ravintolassamme monipuoliseen viihtyvyyteen: tekemistä ja tunnelmaa riittää runsaasta ruokapuolesta ja rennosta illanvietosta aina karaoken ja tanssimusiikin pyörteisiin asti. Lisäksi kattavaa tarjontaa värittävät erilaiset tapahtumat. Saman katon alla voitkin siirtyä sujuvasti after ski:stä karaoke-baariin ja yökerhon tanssilattialle. Tervetuloa!

Karaoke-baari laulattaa joka ilta

Karaokea pääsee laulamaan baarimme puolella joka ilta klo 21.00 - 04.00. Iloiset karaokeisäntämme huolehtivat hilpeästä tunnelmasta, ja laaja lauluvalikoima houkuttelee esittämään kappaleen jos toisenkin.

Night Club – Levin parhaat bileet

Aitoa night club -elämää on tarjolla Joka perjantai ja lauantai klo 22.00 – 04.00 yökerhossamme, jossa musiikki raikaa ja valot värittävät tanssikansaa. Taitavat DJ:t, live-esiintyjät ja huippuluokan artistit nostavat tunnelman kattoon – Levin parhaat bileet odottavat!

Tutustu tuleviin tapahtumiimme

Tulevat karaoke- ja yökerhotapahtumamme.  Seuraa meitä myös Facebookissa!

Restaurant & Karaoke Bar & Night Club – best parties in Levi!

If you enjoy after ski, karaoke, night clubbing and good time in good company, Restaurant Narran is the place to be in Levi. Welcome!