Tutustu kattavaan ruokalistaamme sekä juoma- ja viinivalikoimaamme!

Nauti rapeaa pitsaa tai mehevää kebabia – myös take away -tilauksena!

Raikkaita salaatteja moneen eri makuun – myös take away -tilauksena!

Tervetuloa monipuolisten makujen äärelle Sirkan keskustaan Leville

Levin keskustassa sijaitseva Ravintola Narran palvelee niin lomalaisia kuin paikallisia hyvän ruoan ystäviä. Runsas ruokalistamme koostuu sekä à la carte -listan annoksista että muista herkuista, jotka valmistamme laadukkaista raaka-aineista, aidoista mauista tinkimättä. Olemme huomioineet ruokalistoissamme myös lapset sekä erityisruokavalioita noudattavat, jotta ravintolastamme löytyy varmasti sopivaa syötävää jokaiselle. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ravintolallamme on A-oikeudet, ja olemmekin koonneet kattavan aperitiivi-, viini- sekä drinkkivalikoiman ruokalistojemme kylkeen. Lisäksi tarjolla on aina raikkaita virvoitusjuomia kaikenikäisille.

Tervetuloa syömään sekä ravintolaamme että after ski -terassillemme!

Aina herkullinen à la carte

À la carte -listaltamme löydät maistuvia annoksia alkuruoista aina pää- ja jälkiruokiin asti. Annamme myös mielellämme eri ruokalajeihin sopivia juomaehdotuksia, jotka kruunaavat makuelämyksen.

Maukkaat pitsat, kebab-annokset ja salaatit

Kattava ruokalistamme tarjoaa valinnanvaraa myös pitsan, kebabin ja salaatin suosijoille. Kun nälkä yllättää, voit tulla paikan päälle syömään tai tilata annokset etukäteen puhelimitse ja ottaa annokset myös mukaasi.

Lounaalle vaikka joka päivä

Tarjoamme lounasta ravintolassamme viikon jokaisena päivänä. Lempeän lohikeiton, päivän pasta-annoksen tai à la carte -listalta valitun annoksen jälkeen jaksaa taas mennä ja nauttia. Tutustu lounastarjontaamme

Yhteystiedot ja pöytävaraukset

Ravintolamme sijaitsee keskellä Sirkan kylää, Levin upeissa maisemissa. Osoitteesta Hissitie 3 löydät ravintolakokonaisuuden, johon kuuluvat sekä ravintolamme että karaoke-baari, yökerho ja upea after ski -terassi. Voit halutessasi tehdä pöytävarauksen etukäteen – katso yhteystietomme

Welcome to our restaurant in the centre of Levi!

Delicious tastes from à la carte dishes to pizza, kebab and salads – come and enjoy in Restaurant Narran!